Передплата 2024 «Добра кухня»

На Рівненщині пішоходу відірвало руку колесом вантажівки: деталі трагедії

  • 18.06.2021, 11:15
  • 626

У місті Березне, що у Рівненській області, під час руху у вантажного автомобіля «Урал» відбулась розгерметизація колеса внаслідок чого 45-річному чоловікові, який йшов біля вантажівки, відірвало руку. За кілька годин він помер у лікарні

Як пише місцевий сайт «ЧаРівне», інцидент трапився у четвер, 17 червня, близько 16:30. Спочатку повідомлялося, що під час руху від вантажівки відлетіло колесо, яке збило пішохода.

Під час огляду постраждалого виявили, що колесо потрапило в ділянку правої верхньої кінцівки. Також ЗМІ повідомляли і попередній діагноз: травматичну ампутацію правої верхньої кінцівки на рівні нижньої третьої плеча.

Пізніше у місцевій поліції розповіли, що під час руху у вантажівки відбулась розгерметизація колеса, внаслідок чого було травмовано пішохода, який ішов тротуаром у назустріч.

Читайте також: Кришка люка вилетіла з-під коліс машини і убила дитину

«Медики швидкої діагностували у потерпілого травматичну ампутацію руки та госпіталізували. Попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати життя 45-річного місцевого жителя не вдалося — від отриманих травм він помер у лікарні», — йдеться у повідомленні.

За фактом смертельної ДТП за участі пішохода у Березному відкрите кримінальне провадження.

Схожі новини