Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Причини нашого розлучення залишаються нашою з Лялею особистою справою»...

Святослава Вакарчука вже бачили у Львові з новою пасією

Музикант і громадсько-політичний діяч Святослав Вакарчук, лідер гурту «Океан Ельзи», народний депутат України VI і IX скликань, заявив, що розлучається зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою. «Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, які ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу дочку Діану. Вдячний за все», — написав Вакарчук.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Продюсер Євген Рибчин­ський прокоментував розлу­чення ексзакоханих.

На своїй сторінці у Facebook розповів про життя зіркової екс­пари та натякнув, що співак pозпочав стосунки із Лялею зара­ди кар’єри.

Пан Євген зазначив, що знає Славка і Лялю з середини 90-х. За його словами, тоді Вакарчук лише починав свій творчий шлях і чіпляв­ся за будь-яку можливість «показа­тися в телевізорі», а Ляля була дру­жиною його відомого друга.

«Статус Славка тоді був доволі невизначений, сотні таких хлоп­чаків намагалися взяти штурмом „Мелораму“ і „Територію А“. Ко­мусь пощастило, а комусь менше, селяві. А статус Фонарьової на­впаки: дружина власника сало­нів VT, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука, багато хто просто знизав плечи­ма, бо тоді це був дивний вибір. А для Славка це була, мабуть, чи не перша в житті перемога, за якою потім послідували і відомість, і по­пулярність, і заможність, і впли­вовість, і все решта», — написав Євген Рибчинський.

Також Рибчинський підтримав Фонарьову та зазначив, що у неї є гідність. Поет додав, що саме Ляля зробила з Вакарчука зірку, але сама навіть зараз залишаєть­ся в тіні.

«20 років по тому Славко ви­рішив йти далі і просив не судити суворо. Та й ніхто не судить, ро­зібратися б у своїх пенатах. Про­сто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров’я, гроші, життя… Але за­вжди слід залишатися людиною. Просто хочеться висловити рес­пект Лялі, яка доклала усіх зу­силь, аби зробити зі Славка зірку, віддала кращі роки життя, зали­шаючись вічно в тіні його „зір­ковості“, і за 20 з зайвим років не одружилася і не спекулювала прізвищем чоловіка, як багато інших. Впевнений, вона і зараз залишиться в тіні. Бо у Лялі є гід­ність. А у Вакарчука — усе інше», — зазначив поет.

А тим часом…

Як повідомляє Telegram-канал «Культурная прачечная», дня­ми артиста заскочили у Львові з новою пасією. Жінці близько 40 років і, як розповіли у близькому оточенні музиканта, саме вона стала причиною розриву Вакар­чука та Фонарьової. Близькі Ва­карчука розповідають, що вигля­дає він дуже щасливим.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень