Передплата 2024 ВЗ

Президент Зеленський пригостив американських журналістів салом на кухні своїх батьків (ФОТО)

  • 15.06.2021, 18:25
  • 1 089

Володимир Зеленський поговорив з журналістами CBS News в неформальній обстановці — за сніданком в квартирі своїх батьків, пише "УНІАН"

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

За даними телеканалу, на столі були частування у вигляді сала на житньому хлібі, сашимі з лосося, домашнього печива і бренді — «з президентом Володимиром Зеленським та його літніми батьками на крихітній радянської кухні».

На фотографії також можна розгледіти і очільника Офісу президента Андрія Єрмака. Журналісти поставили українському лідеру питання, чому американців повинен хвилювати конфлікт в Україні, країні, яка розташована за тисячі миль від Штатів.

На що Зеленський відповів, що «завтра це може прийти до їхніх домівок».

Під час зустрічі говорили й про президента Р Ф Володимира Путіна. Зеленський, як і багато українців, вважає, що глава Кремля володіє неоімперськими амбіціями та хоче, щоб Росія отримала контроль над своїми «сусідами».

«Вони не хочуть відпускати нас», — сказав президент України. У бесіді Володимир Зеленський зізнався журналістам, що його батьки завжди турбувалися за нього з моменту обрання його президентом України.

Самі ж батько і мати українського лідера повідомили, що вважали за краще б для нього гумористичну кар'єру, ніж політичну.

Читайте також: Порошенко залишається головним опонентом Зеленського: опитування

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…