Передплата 2024 «Добрий господар»

Тренер збірної Іспанії вибачився перед фанами

  • 15.06.2021, 10:45
  • 710

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке заявив, що переграти Швецію у 1-му турі групового раунду Євро-2020 його команді завадила погана реалізація моментів

Фото ЗМІ
Фото ЗМІ

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

За словами Луїса Енріке, збірна Іспанії була зобов'язана перемагати Швецію, але не використала свої численні гольові моменті.

«Зустрічалися з командою, яка вирішила відсиджуватися в обороні, роблячи ставку виключно на далекі кидки м'яча. Водночас, я повинен визнати, що Швеція могла і виграти. Нічия залишила гіркі почуття, і я прошу вибачення у футболістів і вболівальників. У цей вечір ми повинні були перемагати. Ми намагаємося створювати моменти для взяття воріт, сьогодні їх було вдосталь, але реалізація була не на висоті», — сказав Луїс Енріке після нульової нічиєї на старті Євро-2020. .

У групі E, крім іспанців і шведів, виступають команди Польщі і Словаччини, зустріч яких завершилася з рахунком 1:2. Таким чином, на першому місці в турнірній таблиці розташувалася Словаччина, другу-третю позицію ділять Іспанія та Швеція, замикає квартет Польща.

Читайте також: «Фантастична гра»: стартовий матч України на Євро підірвав мережу

Схожі новини