Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чехія розгромила Шотландію на Євро-2020

  • 14.06.2021, 18:35
  • 854

У 1-му турі Євро-2020 збірна Чехії впевнено перемогла Шотландію з рахунком 2:0

Про це повідомляє Еспресо.TV та 24 канал.

На старті поєдинку обидві збірні придивлялися один до одного. Хоча футбол був інтенсивним, однак без великої кількості цікавих моментів.

Перша нагода в грі була у чехів після прострілу з лівого флангу у штрафний на Шика. Футболіст пробив у дотик, але не зумів переграти голкіпера шотландців.

Господарі поля у Глазго створили схожу нагоду. Ювелір Робертсон виконав простріл у штрафний на Дайкса. Та нападник шотландців також не зміг відзначитися голом, хоча й завдав гострого удару.

Перший справді гострий момент у матчі виник на 32 хвилині. Чехи залишили цілий коридор на лівому фланзі головній зірці шотландців Робертсону. Захисник отримав передачу та відразу потужно пробив з-за меж штрафного. Голкіпер чехів Вацлік здійснив дивовижний сейв!

На 42 хвилині Чехія несподівано відкрила рахунок у поєдинку. Номінальні гості заробили кутовий, подача якого нічим небезпечним, на перший погляд, не завершилася.

Однак чехи продовжували контролювати м'яч та змістили атаку на правий фланг. Оборонець Цоуфал зробив ривок і крос у штрафний точно на Шика. Нападник Баєра пробив головою і не залишив шансів голкіперу — 0:1!

На 52 хвилині Чехія відзначилася вдруге. Гравець шотландців завдав удару по воротах чехів, але його заблокували. Після цього Патрік Шик наважився на удар з центру поля та не схибив — феноменальний гол!

Читайте також: «Фантастична гра»: стартовий матч України на Євро підірвав мережу

У групі D змагаються збірні Англії, Хорватії, Шотландії та Чехії. Після першого туру чехи очолили турніру таблицю із 3-ма очками. Англійці розмістились на другій позиції і поступаються через різницю забитих-пропущених голів.

У 2-му турі Євро-2020 Шотландія зіграє проти Англії, а Чехія зустрінеться з Хорватією. Матчі відбудуться 18 червня.

Схожі новини