Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Байден буде мати окрему пресконференцію після зустрічі з Путіним, – ЗМІ

  • 12.06.2021, 17:30
  • 507

У Білому домі заявили, що у президента США Джо Байдена буде окрема пресконференція після саміту з президентом РФ Володимиром Путіним в Женеві

Про це повідомила в суботу з посиланням на представника Білого дому кореспондент газети Wall Street Journal Вівіан Салама у Twitter.

«Хоча ми досі допрацьовуємо формат зустрічі з президентом Путіним і його делегацією, можемо підтвердити деякі деталі, зокрема… окрему пресконференцію Байдена після зустрічі», — написала вона.

«Ми очікуємо, що переговори будуть відвертими та чесними, і формат окремої пресконференції підійде для відкритого обговорення з вільною пресою тем, які будуть порушені на зустрічі, — тих, за якими ми можемо досягти згоди, і які викликають серйозне занепокоєння», — зазначила журналістка.

Зазначимо, що у Кремлі підтвердили такі плани. Таке рішення «абсолютно не говорить» про невисокі очікування від зустрічі Байдена і Путіна, заявив прессекретар російського лідера Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

За словами Пєскова, окрема пресконференція — «це практика американської сторони». Він уточнив, що після саміту Путін самостійно поспілкується з кремлівським пулом і іншими ЗМІ.

Читайте також: «У той день були запроваджені санкції проти РФ»: Порошенко про саміт ЄС у 2014 році

Схожі новини