Передплата 2024 «Добрий господар»

У дворику Палацу Потоцьких – Фестиваль українського вина

На гостей чекають дегустації і майстер-класи від відомих сомельє

Минулих років у дворику Палацу Потоцьких проводили Свято сиру і вина. Тепер популяризують напої від українських виноробів.
Минулих років у дворику Палацу Потоцьких проводили Свято сиру і вина. Тепер популяризують напої від українських виноробів.

11−13 червня у дворику Палацу Потоцьких відбудеться Перший фестиваль українського вина. Квитки коштують від 50 до 125 гривень. При вході квиток обмінюють на скляний дегустаційний келих. Організатори заходу обіцяють, що гості будуть дотримуватися карантинних норм, просять усіх приходити в масках.

У програмі — нагородження учас­ників конкурсу «Найкраще україн­ське вино», дегустації. На офіційне відкриття фестивалю приїде голова Виконавчого комітету Національної ради реформ, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

«Найкращі винороби країни, українські експерти з винороб­ства, власники фермерських гос­подарств і професійні сомельє збе­руться у Львові, аби кожен гість події зміг посмакувати вишуканим вином, смачною гастрономією, — розповів для „ВЗ“ організатор Першого фестивалю україн­ського вина Андрій Сидор. — Тре­ба визнати, що українському спо­живачеві досягнення вітчизняних виноробів майже не відомі. Україн­ських виноробів у рази менше, ніж у Франції та Італії. Та з кожним роком виноробів в Україні стає більше. І якісного українського вина теж».

Схожі новини