Передплата 2024 ВЗ

Велосипедисти — на старт!

У суботу, 12 червня, чимало вулиць будуть перекриті - через два веломарафони

Адже у суботу відбудуться щорічні любительські велозмагання у форматі марафону, що проходять навколо Львова — «Львівська сотка-2021». Цьогоріч спортивний старт учасників буде зі Сокільників.

У зв’язку з веломарафоном «Львівська сотка-2021» рух автомобілів на вулицях Незалежності України та Курортній, що у смт. Брюховичі, буде закритий. У місті Лева теж планується перекриття деяких вулиць, аби дати зелене світло велосипедистам.

«Львівська сотка» — наймасовіші велозмагання у Західній Україні, які традиційно зберуть тисячу учасників з різних куточків України та з-за кордону. Учасники веломарафону повинні подолати сто кілометрів за 10 годин. До участі у марафоні допускаються учасники на різноманітних велосипедах — шосейних, гірських, міських, гібридах, трекових… Найкращих учасників нагородять у різних категоріях, зокрема, чоловічій і жіночій.

А тим часом…

12 червня, у місті Лева відбудеться ще один велопробіг — «Батяри на роверах».

Близько ста учасниць і учасників, одягнуті у стилі велосипедної моди початку XX століття, проїдуться на ретророверах центральними вулицями міста (від площі Митної до вул. Вітовського).

Схожі новини