Передплата 2024 «Добра кухня»

Зниклого чоловіка знайшли розстріляним на дні колодязя

Доля бідолахи була невідома три роки

У квітні 2018-го поліцейські отримали повідомлення від жительки Рівненщини, що її цивільний чоловік, якому 35 років, пішов із дому та не повернувся. І ось відкрилися страшні подробиці його загибелі: з дна закинутого колодязя дістали його скелетовані рештки.

Як стало відомо, напередодні трагедії зниклий з підозрілою компанією, до якої входили особи, що неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок і злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, перебували у квартирі на вулиці Степана Бандери в Рівному. Там між зниклим і громадянином Росії, котрий теж мешкав на Рівненщині, виникла суперечка. Пізніше іноземець розстріляв опонента з автомата Калашникова… Аби приховати злочин, убивця разом зі свідками загорнув тіло загиблого у килим та вивіз за місто. «Кладовищем» для жертви став закинутий колодязь у полі на території Рівненського району.

Слідчі зібрали достатньо доказів для повідомлення 46-річному росіянину підозри у скоєнні умисного вбивства. Тим часом тіло відвезли в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Схожі новини