Передплата 2024 ВЗ

Власниця салону розбила об голову пенсіонерки банку зі сметаною...

Бо та лаялася й проклинала її маленького сина 

Шокуюча картина на очах у перехожих розігралася у Костополі. Пенсіонерка приїхала до міста, аби продати домашню молочку, яйця, городину. Розклала товар на вулиці поблизу фотосалону. Коли вийшла його власниця, почався конфлікт.

Очевидці стверджують: підприємиця спершу вилила з банки сметану, а потім вдарила нею молочницю по голові. Почувся брязкіт скла, по обличчю потекла сметана з кров’ю. Люди почали знімати інцидент на відео, викликали поліцію та «швидку». Потерпілій 64-річній мешканці села Корчів'я надали медичну допомогу.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Власниця салону поліції пояснила: сметану вилила, але не хотіла вдарити жінку банкою. Мовляв, та сама випадково вибила її з рук… Бізнес-леді не приховує, що емоційно не стрималася. Адже незаконна стихійна торгівля під вікнами її закладу дуже дошкуляє.

А особливо, запевняє, саме та бабця. Мовляв, самовільно переміщує рекламні щити, лається і проклинає. Власниця фотосалону каже, нерви здали, коли молочниця почала проклинати маленького сина підприємиці…

За завдання легких тілесних ушкоджень їй загрожує штраф у розмірі 850 гривень. Стільки ж свого часу за бійку в автобусі (за пільгове місце) заплатила потерпіла селянка… Хто правий, а хто винен у цій історії, має з’ясувати суд.

Схожі новини