Передплата 2024 ВЗ

Музиканти з усього світу перетворили нявкання кота на симфонію. Українка зіграла на вістлі

  • 06.06.2021, 17:55
  • 1 230

У соцмережі TikTok набрало популярність відео з котом, який злісно реагував на рухи господаря. Користувач The Kiffness з Південно-Африканської Республіки перетворив нявкання кота на пісню "Alugalug Cat". Пізніше її помітили й інші музиканти

Юзер наклав звук на біти та бас, а також додав вокал зі словами: «Я — людина, а ти — кіт, ми створюємо музику і це факт. Я ненавиджу чути, як ти кричиш від страху, але не хвилюйся, я з тобою».

Відео стало дуже популярним і набрало 4,6 мільйона переглядів в TikTok і 1,4 мільйона на YouTube. Після цього автор випустив повну версію треку — він проілюстрував її котом, який самотньо сидить і дивиться з пагорба на Сатурн.

На пісню звернули увагу не тільки користувачі, але і музиканти з усього світу — вони почали записувати дуети з котом і The Kiffness.

Спочатку з’явилася скрипка у виконанні Аманди Барбальо з Бразилії, потім укулеле від Кристова Грона із Чехії, флейта від Ксенії Хоменко з Росії, ще один вокал від Рейчел Соломон із США, вістл (повздовжня флейта) від Олени Андросової з України, гітара з барабанами від Бенджаміна Гегеле з Німеччини.

Схожі новини