Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Ми легіон. Ми йдемо": хакери з Anonymous оголосили війну Ілону Маску

  • 06.06.2021, 12:15
  • 775

Група хакерів Anonymous виступила проти власника Tesla та SpaceX Ілона Маска через його надмірний вплив на курс біткоїна

Про це повідомляє Daily Mail.

Хакери звинуватили Маска у надмірному впливі на курс криптовалюти за допомогою заяв у Twitter і зневазі до інвестицій звичайних людей.

«Поки у працьовитих людей мрії руйнуються через ваші публічні істерики, ви продовжуєте знущатися над ними. Ви можете вважати себе найрозумнішою людиною, але тепер ви зустріли гідного суперника. Ми Anonymous. Ми легіон. Ми йдемо», — йдеться в заяві.

У повідомленні групи уточнюється, що в процесі інвестицій завжди існує певний ризик, отже, інвесторам потрібно бути готовими до можливої ​​нестабільності, але повідомлення Маска свідчать про абсолютну зневагу до пересічних людей.

Читайте також: Ілон Маск породжує своїми твітами теорії змови про коронавірус — Vice

Хакери також поставили під сумнів бажання Маска поліпшити світову екологію, оскільки майнінг криптовалюти не здатен зменшити викиди вуглецю.

«Схоже, що ваше прагнення врятувати світ більше пов'язано з комплексом переваги і рятівника, ніж з реальною турботою про людство», — заявили в Anonymous.

Нагадаємо, 13 травня курс біткоїна суттєво впав на тлі заяви засновника Tesla Ілона Маска про те, що компанія не прийматиме біткоїн у якості оплати.

Схожі новини