Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зайнялася сексом... під час інтерв’ю!

  • 04.06.2021, 21:00
  • 3 723

Журналістка з Данії завітала до клубу «свінгерів»...

Як інформує німецьке видання Bild, данська журналістка Луїза Фішер під час інтерв’ю для Radio4 у свінгер-клубі зайнялася… сексом. Фрагмент небуденного ефіру оприлюднив Twitter радіостанції.

Фото bild.de
Фото bild.de

26-річна Луїза готувала мате­ріал про відновлення роботи (піс­ля пом’якшення карантинних об­межень) розважального закладу Swingland, розташованого по­близу Копенгагена. Журналістка запитувала гостей про їхні вра­ження і, за її словами, спочатку не планувала інтимної близькості. Підійшла до гостей, які розмов­ляли біля бару, поставила кілька запитань. А потім усі разом не­сподівано перемістилися на ве­лике ліжко… «Мені здалося, що люди у свінгер-клубі ставлять­ся одне до одного набагато ввіч­ливіше, ніж у звичайних барах чи клубах», — зазначила Луїза.

На аудіозаписі чути еротичні стогони журналістки… «Я думаю, це круто, коли наші репортери експериментують з іншою журна­лістикою», — зазначила програм­ний менеджер радіостанції Тіна Крагелунд.

У коментарі шведській телеком­панії SVT вона наголосила: Radio4 «не боїться контакту з чимось на­стільки ж універсальним, як секс».

Схожі новини