Передплата 2024 «Добрий господар»

“Ретровики” проїдуться "Львівським трикутником"

У першу неділю літа, 6 червня, вулицями Львова утретє пройде Міжнародний ретромотопробіг (у ретроодязі). Його організатор - клуб «Ретровики Львова»

Про це повідомив президент клубу «Ретровики Львова» Андрій Гладун. Стартуватиме пробіг о 14.00 від Музею «Ретро гараж», що на вул. Вітовського, 57 (старе трамвайне депо). Його маршрут проляже за маршрутом «Львівського трикутника».

Цьогоріч для участі у мотопробігові прибудуть учасники з інших міст України, а також із сусідньої Польщі. Зокрема, завітає почесний гість із Польщі — Ян Реппер-молодший, син учасника історичного пробігу, що відбувся у нашому місті у 1930 році. Етап був частиною міжнародної серії Гран Прі, попередника Формули-1. Траса була задумана у 1927 році, що на два роки раніше, ніж у Монако, але перші змагання пройшли на рік пізніше — 1930 р. Ян-Реппер-молодший прибуде на ретромотоциклі й доєднається до львівських ретровиків. До ретромотоциклістів зголосилися доєднатися учасники на ретро-автомобілях, ретро-велосипедах і навіть (уперше у Львові) — ретро-скутерах.

Схожі новини