Передплата 2024 «Добрий господар»

Британець витрачає шалені гроші на пластику, аби стати "живим Кеном"

  • 25.05.2021, 13:55
  • 718

Житель Великобританії витрачає тисячі доларів на свою зовнішність в гонитві за мрією - стати реальною версією ляльки Кена

Про це пише New York Post.

22-річний Джиммі Фізерстоун, що проживає в британському графстві Йоркшир, намагається максимально наблизитися до образу симпатичного пластикового бойфренда знаменитої ляльки Барбі. Для цього він вже зробив ін'єкції ботоксу, змінив форму губ і щік, а також поставив вініри на зуби.

За всі ці маніпуляції майбутній «Кен» заплатив понад 14 тисяч доларів.

«За останні 12 місяців мені зробили багато процедур, але це тільки початок», — каже Фізерстоун.

Відомо, що наступним етапом для Джиммі стане пластика носа.

Юнак розповідає, що йому довелося кинути школу в 16 років, щоб почати заробляти собі на життя, а також на косметичні процедури, аби виглядати так, як він завжди мріяв.

Сьогодні фанат ляльки Кена веде розкішний спосіб життя в «яскравому одязі», який він купує у крамницях від Chanel і Moncler, обідає в ресторанах із шампанським і заради розваги літає на приватному вертольоті. Раз на тиждень він обов'язково ходить на укладку волосся, а також регулярно витрачає більше ніж 400 доларів на «ін'єкції краси».

Читайте також: Волонтерка Яна Зінкевич стала прототипом ляльки Barbie

На свій 22-ий день народження майбутній «Кен» влаштував пишну вечірку із феєрверком, трирівневим тортом, що був прикрашений банкнотами, букетами квітів та орендованим лімузином. Святкування обійшлося йому майже у три тисячі доларів.

«Мене не хвилює, що люди думають або говорять про мене. Я роблю те, що мені подобається», — розповідає Фізерстоун про свій спосіб життя. Незабаром майбутній «Кен» повинен з'явитися у британському реаліті-шоу, де він шукатиме своє кохання.

Схожі новини