Передплата 2024 «Добра кухня»

На Черкащині селянин викликав поліцію, бо йому привиділося падіння гвинтокрила

  • 23.05.2021, 13:34
  • 544

Повідомлення на спеціальну лінію 102 потребують перевірки тож, екіпаж виїхав на вказане заявником місце

Житель одного із сіл на Черкащині змусив правоохоронців вирушити на пошуки гелікоптера, який нібито впав. Чоловік зателефонував до поліції та повідомив, що на Смілянщині розбився гвинтокрил, повідомляє Главком.

«Він тут уже над Тернівкою крутився, крутився… Я серйозно говорю», — каже на оприлюдненому поліцією аудіозаписі заявник.

Так чи інакше, повідомлення на спеціальну лінію 102 потребують перевірки, тож екіпаж виїхав на вказане заявником місце. Жодних літальних апаратів правоохоронці не виявили, ідеться в інформації пресслужби поліції Черкаської області.

Читайте також: У Львові п'яний водій BMW покусав поліцейського

Місцеві жителі розказали поліцейським, що вранці над селом дійсно пролітав вертоліт, та ніяких падінь вони не бачили й не чули. Чоловік, який повідомив про авіатрощу, був у стані сп'яніння. Його попередили про відповідальність та штраф.

Поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП. Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Схожі новини