Передплата 2024 ВЗ

Станіслав Горуна вперше у кар'єрі став Чемпіоном Європи

  • 22.05.2021, 15:55
  • 625

У фіналі він переміг легенду світового карате. Про це повідомили 22 травня Гал-інфо у пресслужбі Відділення НОК України у Львівській області

Сьогодні, 22 травня, у хорватському місті Пореч на 56-му чемпіонаті Європи з карате завершився фінальний поєдинок у чоловічому куміте до 75 кг, у якому львів'янин Станіслав Горуна переміг свого давнього суперника з Азербайджану, легендарного Рафаеля Агаєва — 5-разового чемпіона світу, 11-разового чемпіона Європи, переможця Всесвітніх та Європейських ігор. Бій завершився з рахунком — 3:1 на користь українця.

Суперники дуже добре знають один одного, тому розпочали фінальний поєдинок обережно. Розв'язка настала на останній хвилині бою. Спершу, за 34 секунди до його завершення, один бал заробив Агаєв. Але українець таки зумів вирвати вольову перемогу, провівши результативну атаку ногою в голову за 6 секунд до фінального гонга. Після численних повторів судді таки дали Горуні 3 бали. Далі азербайджанець намагався відігратися, але українець не дав йому жодного шансу.

Читайте також: Українські каратисти гарантували собі щонайменше два пропуски на Ігри-2020

Схожі новини