Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві обстріляли будівлю Нацгвардії: подробиці інциденту

  • 21.05.2021, 19:55
  • 824

У Печерському районі Києва хлопець із вікна багатоповерхового будинку вистрілив із рушниці в бік будівлі Військової частини 2260 Національної гвардії України. У цей момент там перебували військовослужбовці

На відео, розміщеному в мережі, видно, що після стрілянини киянин засміявся, повідомляє OBOZREVATEL.

У пресслужбі поліції Києва повідомили, що працівники відділу кримінальної поліції провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місцеперебування особи, причетної до правопорушення.

Як з’ясувалося, компанія молодих людей відпочивала в квартирі, а потім один із молодиків здійснив постріл із пневматичної зброї у бік військової частини. У такий спосіб хлопець вирішив похизуватися перед дівчатами. Правопорушником виявився 21-річний місцевий житель.

Читайте також: Стрілянина у центрі столиці: Нацкорпус звинувачує Киву, а Кива — Нацкорпус

У квартирі правоохоронці провели невідкладний обшук, під час якого виявили пневматичну зброю, з якої здійнили постріл. Усіх учасників події доправили до Печерського управління поліції для з’ясування всіх обставин. Тривають слідчі дії.

Телеграм-канал UKRINFORM уточнив, що користувачі соціальної мережі Instagram, де розмістили відеоролик, розкритикували цей вчинок. Наразі сторінка закрита.

Схожі новини