Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові п'яний водій збив 66-річну жінку: момент трагедії потрапив на відео

  • 21.05.2021, 11:35
  • 598

У Львові на вул. Стрийській біля «Арени Львів» автомобіль Chevrolet Lacetti на смерть збив пішохода. Дорожньо-транспортна пригода сталася у четвер, 20 травня, о 22:15 на перехресті вулиць Стрийська-Мікльоша

Від отриманих травм 66-річна жінка загинула. Водій з місця ДТП втік, про це повідомляє Zaxid.net.

Момент наїзду зафіксувала камера Управління безпеки міста ЛМР. Відео ДТП опівночі п'ятниці, 21 травня, оприлюднили на сторінці Гарячої лінії міста Львова у Facebook. На відео, яке зафіксувала камера Управління безпеки міста ЛМР, видно, як автомобіль, який рухався на великій швидкості, збив людину, що переходила дорогу на червоний сигнал світлофора. Авто поїхало далі, не зупинившись.

Медики намагалися врятувати жінку. Але, за інформацією департаменту з питань цивільного захисту населення ЛОДА, жінка померла на місці ДТП у машині швидкої медичної допомоги.

Читайте також: Смертельна аварія на Левандівці: загинув водій (відео)

У поліції розповіли, що водій із місця ДТП втік. Його вдалося розшукати завдяки свідченням очевидців та відео з камер Управління безпеки міста. Близько півночі чоловіка затримали на просп. Червоної Калини.

«Патрульні опитали очевидців події. Завдяки свідкам та камерам Центру безпеки міста вдалося встановити автомобіль, який здійснив наїзд на пішохода. Обстежуючи прилеглі до місця ДТП території, у с. Сокільники на вул. Шевченка один із екіпажів виявив автомобіль Chevrolet Lacetti. Він мав розбите лобове скло, відбите дзеркало та інші характерні пошкодження. Водія на місці не було. Мешканці повідомили, що це не місцевий автомобіль. Провівши розслідування патрульні встановили, що до скоєння аварії може бути причетний 27-річний сихівчанин», — повідомили у патрульній поліції.

Власникові автомобіля зателефонували і він повідомив, що перебуває вдома на просп. Червоної Калини. Приїхавши на вказане місце, патрульні знайшли чоловіка з ознаками сильного алкогольного сп'яніння. Він зізнався у скоєному. Його перевірили на стан сп'яніння, результат — 2,16 проміле.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Схожі новини