Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Усі трамваї переїдуть у депо на Промисловій

На його реконструкцію витратять 3,4 мільйона євро

На вул. Промисловій, 29, реконструюють занедбане трамвайне депо, яке уже кілька років закрите через аварійний стан. Депо обіцяють відновити до кінця серпня цього року, щоби з вересня усі трамваї Львова переїхали туди. Ремонт депо обійдеться у 3,4 мільйона євро (це кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку).

Директор ЛКП «Львівелек­тротранс» Андрій Свищо по­відомив, що підрядник працює якісно, і вже до кінця травня пла­нує виконати 80% робіт. Завер­шено фасад депо, оздоблення внутрішнього адміністративно­го корпусу, встановлено підлогу, перила, а також на фінішній пря­мій роботи з монтажу системи опалення і вентиляції. На черзі — монтаж трамвайної колії, благо­устрій прилеглих територій.

«Відновлення депо на вули­ці Промисловій значно поліп­шить умови праці для праців­ників ЛКП „Львівелектротранс“, забезпечить випуск рухомо­го складу на лінію за графі­ком, — розповів ВЗ» начальник управління транспорту Львів­ської міської ради Орест Олеськів. — У депо облаштують три трамвайні колії, адміністра­тивне приміщення, цех та су­часний мийний комплекс, який зараз проходить сертифікацію в Україні".

Схожі новини