Передплата 2024 ВЗ

Місце зустрічі благочинців: днями відбудеться Віртуальний Саміт Благодійництва

  • 18.05.2021, 18:55
  • 544

20 травня в онлайн-форматі відбудеться перший Віртуальний Саміт Благодійництва, на який зберуться професійні благодійники та громадські активісти, що живуть покликанням змінювати світ на краще, для обговорення актуальних питань благодійницького сектору України

З кожним роком благодійність та волонтерство, філантропія та меценатство стає невід’ємною частиною життя українців. Особливо це яскраво проявляється під час кризових ситуацій у країні — підтримка військових, допомога біженцям, протистояння пандемії тощо. Саміт Благодійництва покликаний надихнути та поділитися передовим досвідом серед однодумців у сфері доброчинності, де учасники та запрошені спікери поділяться історіями зі своїх подорожей у благодійницькому просторі.

Саміт Благодійництва — це місце для спілкування, навчання та натхнення на добрі справи. Подія відбуватиметься на онлайн-платформі, що максимально сприяє спілкуванню, обговоренню ідей, отриманню нових знань та побудові партнерських відносин. Впродовж дня кожен учасник знайде щось цікаве на пленарних засіданнях на Основній Сцені, під час дискусійних секцій в Зоні Сесій, на тематичних стендах в зоні Експо або під час особистого спілкування у Нетворкінг-Зоні. З детальною програмою можна ознайомитися за цим посиланням.

Кому цікавий буде Саміт Благодійності?

  • Представникам організацій та Фондів, що впроваджують благодійну діяльність
  • Волонтерам, доброчинцям та активістам громадянського суспільства
  • Представникам громадських організацій, що прагнуть до позитивних змін у суспільстві
  • Донорам, меценатам та надавачам індивідуальної допомоги
  • Підприємцям та компаніям з корпоративною соціальною відповідальністю
  • Активним українцям, що роблять перші кроки у професійному житті благодійника

Участь в Саміті Благодійництва для всіх учасників безкоштовна за попередньою реєстрацією. Підключення до події відбувається за особистим посиланням, що надається після вдалого проходження реєстрації.

Онлайн-сторінка Саміту — https://hopin.com/events/vcs

Захід відбувається за підтримки Громадської Спілки «Дистрикт 2232 Ротарі Інтернешнл», Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ», Фонду родини Богдана Гаврилишина, Українського Форуму Благодійників, Фандрейзингової платформи dobro.ua та інших благодійних та громадських організацій України.

Додаткова інформація про подію:

Микола Стеблянко, Організатор Саміту Благодійництва т.067−650−3018, email: [email protected]

Читайте також: На Дрогобиччині визначали найвпливовіших — переміг бізнесмен і благодійник