Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Туреччині загинули двоє українців

  • 18.05.2021, 14:35
  • 767

У турецькій провінції Денізлі 15 травня автомобіль із чотирма українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули, а ще двоє з травмами опинилися в реанімації

Попередньо водія визнали невинуватим у спричиненні ДТП.

Про це повідомила речниця посольства України в Туреччині Ганна Шмик, пише Громадське.

За даними посольства, загиблі — хлопець і дівчина 2000 року народження. Ще одна дівчина 1999 року народження з важкими травмами перебуває в реанімації в державній лікарні Аджипаям. За кермом авто був хлопець 1997 року народження. Він отримав легкі травми. Суд попередньо встановив, що він не був винуватцем ДТП.

Турецьке видання Hurriyet писало, що водій авто втратив контроль, через що воно з’їхало з дороги й перевернулося на узбіччі. За даними ЗМІ, загиблі — Олександр Попов та Анастасія Пришко. При цьому Hurriyet зазначало, що Олександрові було 27 років, а Пришко — 28.

Про загиблих написали і в Інституті бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету, де вони навчалися.

Голова студентської ради університету при Сумській облдержадміністрації Микита Ковалевський повідомив «Суспільному», що травмовані в ДТП також навчаються в закладі. За його словами, друзі загиблих сумчан оголосили про збір коштів для допомоги батькам молодих людей.

У посольстві України в Туреччині нам зазначили, що перебувають на зв’язку з родичами загиблих і постраждалих, а також зв’язалися з турпоператором і страховою компанією, які організовували подорож українців до Туреччини.

«Наразі триває підготовка до репатріації тіл загиблих, продовжується лікування тяжкохворої громадянки України та здійснюється захист прав водія з метою зняття запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд за територію країни», — додала Ганна Шмик.

Читайте також: Водій під наркотиками влаштував ДТП біля Перемишлян: загинула його дружина

Схожі новини