Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дружина Лещенка вскочила у черговий скандал

  • 17.05.2021, 10:15
  • 993

Дружина екснардепа, члена наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка Анастасія Топольська, більш відома як Dj Nastia, провела таємну вечірку на території заводу "Кузня на Рибальському", на якій було близько 2 тис. осіб

Фотографії з вечірки Топольська опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

У соцмережах анонсували цей виступ як захід у секретному місці. Він нібито був на межі зриву, але все ж таки відбувся.

«Це було щось інше… Простіше кажучи — Нєчто 🖤 моя неповторна @ hanna. hrabarska ❤️ @ nechto. records», — написала дружина екснардепа.

Окрім того, в Stories співачки опубліковані відео з вечірки техно-музики.

Також в Instagram-акаунті лейбла дружини Лещенка Nechto Records опублікували фотографію з вечірки.

«Це було Nechto. Спасибі, що відвідали», — йдеться в дописі.

На опублікованих фото видно, що приміщення заводу було вщерть заповнене відвідувачами. Більшість з них були без масок і не дотримувалися соціальної дистанції.

Напередодні територію заводу оточили кілька патрулів поліції. Діджейку знімальна група «5 каналу», помітила разом із чоловіком Сергієм Лещенком на території заводу «Кузня на Рибальському» поруч із редакцією «5 каналу».

Читайте також: «Секс-позитив за згодою»: дружина Лещенка похизувалася виступом у московському клубі

«Так прозвучало зі слів організаторів: буде від 1,5 до 2 тисяч. До території заводу під’їхало декілька машин поліції. Полісмени відштовхнули охоронця, без пояснень зайшли сюди. Саму їхню поведінку я розцінюю як перевищення їхніх повноважень», — зазначив телеканалу «5 канал» заступник гендиректора заводу «Кузня на Рибальському» Віктор Кушлик.

Телеканал зазначає, що поліцейські пояснили організаторам вимоги чинного законодавства, ще раз наголосили на карантинних вимогах і запевнили — будуть і надалі стежити за дотриманням відповідних норм.

Журналістка попросила Топольську прокоментувати свій нещодавній виступ у Москві, але дружина екснардепа відмовилась розмовляти.

Нагадаємо, що Київ перебуває у «жовтій» карантинній зоні, тому під забороною перебувають: організація бенкетів, публічних подій, святкових заходів на дискотеках, у нічних клубах, ресторанах, кафе, барах та інших розважальних закладах, робота ресторанів, кафе, барів, їдалень та інших закладів харчування з 00:00 до 07:00 години (за винятком замовлень навинос та доставки).

Схожі новини