Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Інтернет-магазин Panama: у нас є все та навіть трохи більше

  • 14.05.2021, 19:03
  • 1 217

Сьогодні багато користувачів мережі купують дитячі товари в інтернеті. У цій статті ми розповімо про переваги, які надає віртуальна торгова площадка Панама. Її послугами вже скористалися понад 400000 покупців і більшість з них потім перейшли у категорію постійних клієнтів.

  • Максимальна інформативність. Кожен товар представлений докладним описом із зазначенням його ключових особливостей. Наприклад, склад тканини, види використовуваних матеріалів, вікові рекомендації, правила застосування, комплектація, параметри. Цікаві публікації розповідають про історію, розвиток та пропонований асортимент різних брендів.
  • Високий рівень підготовки персоналу. Менеджери регулярно проходять спеціальні тренінги, які проводять офіційні дистриб'ютори дитячих товарів. Тому вони володіють вичерпною інформацією, необхідною для ґрунтовного консультування з підбору окремих пропозицій і їхнього використання.
  • Географія продажів. Доставлення замовлень виконується по всій Україні на наступний день або через день. У кожного клієнта є вибір — скористатися послугами відповідної служби цього магазину чи спеціалізованих компаній. Пункти самовивозу працюють у Києві, Одесі, Харкові.
  • Panama Baby Club. Стати його членом зовсім нескладно. Для цього достатньо зареєструватися на сайті. Логін і пароль стануть вашою членською карткою, яка гарантує надання ряду додаткових послуг. Після того, як в особистому кабінеті ви заповните невелику форму (вік, стать дитини), надається можливість індивідуального підбору товарів за допомогою спеціального фільтра. Також ви зможете регулярно отримувати інформацію про новинки, акції, знижки, скласти список майбутніх покупок.
  • Режим роботи. Графік роботи зручний для кожного клієнта. Працюємо 7 днів на тиждень, а менеджери приймають ваші дзвінки з 7:55 до 20:05. Також є можливість замовити зворотний дзвінок.
  • Великий вибір. На цьому віртуальному торговому майданчику представлено понад 110 000 найменувань. Колекція регулярно доповнюється новими пропозиціями. В каталозі є все необхідне для малюків, а також різні товари для їхніх мам.
  • Акційні пропозиції. На сайті є окремий розділ, який інформує про надані знижки. Там наводиться інформація про терміни дії акції й про відсоткове зниження ціни.

Схожі новини