Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Жіночі ремені - де купити

  • 13.05.2021, 17:33
  • 697

Сучасні ремені - аксесуари, за допомогою яких можна підкреслити талію, додати образу стриманості й строгості, а також виділити сумочку або капелюшок.

Ремені та пояси мають свої певні види, які застосовуються в тих чи інших образах. Познайомитися з широким асортиментом ременів провідних виробників можна за посиланням: https://answear.ua/ru/k/vona/aksesuary/remeni.

Жіночі ремені і пояси — класифікація

Сьогодні модельний ряд ременів і поясів не обмежується однією класичної лінійкою. Дизайнерські рішення стали більш сміливими, збільшився вибір кольорів, матеріалів і багато чого іншого, тому важливо вміти розбиратися в їх видах, хоча б, поверхнево.

Дизайнерський ремінь — являє собою пояс особливої ​​вишивки. Спеціальне тиснення з великої або дуже помітною пряжкою, різні матеріали: натуральна шкіра, екошкіра, текстиль і навіть метал — все це може бути задіяно в даній моделі.

Вузький ремінь — приклад того, що мода дійсно циклічна. Він має дуже стриманий вигляд, тому легко впишеться в діловий стиль одягу. Основними двигунами повернення до тренду 80−90-их років стали такі популярні бренди, як Tommy Hilfiger, Guess, Lauren Ralph Lauren, Hugo, Tommy Jeans, Liu Jo та інші.

Якщо ж вам необхідно підкреслити свою талію, то краще за все з цим впорається широкий ремінь. Примітно те, що він може бути не тільки однотонним — варіативність квітів цілком допустима.

І, нарешті, ми підійшли до ременів, які стали родоначальниками у всій індустрії поясів — класичні моделі. Строгість, стриманість і мінімалізм — так можна описати самі, що ні на є традиційні пояса.

Ремені жіночі — з яких матеріалів роблять?

Все це дуже умовно і залежить від того, якої цінової політики ви дотримуєтеся. Якісна натуральна шкіра зберігає свій первісний стан на протязі декількох років.

Так само частим явищем вважається використання екокожі. Вона дуже близька до натуральної за своїми властивостями. Але ціна на них набагато приємніше.

У дешевших варіантах використовується штучна шкіра, поліестер або текстиль.

Купити ремінь в Інтернеті

Купівля ременів онлайн — завдання не найскладніша, якщо знати, де купувати. Інтернет-магазин Answear.ua пропонує вам налаштувати фільтри, щоб скоротити час на пошуки потрібної моделі. Ви можете вибрати певний колір: чорний, синій, коричневий, червоний і інші. Крім цього можна вказати необхідний вам розмір, матеріал або бренд.