Передплата 2024 ВЗ

Визначили найхитріші знаки Зодіаку: завжди вискочать на сухе

  • 12.05.2021, 20:15
  • 48.8K

Астрологи та екстрасенси вважають деякі знаки схильними до хитрощів і підступності

Про це пише rsute.

Овен-хамелеон

Вольф Мессінг назвав представників цього знака неперевершеними хитрунами. Овни-хамелеони здобувають зиск у будь-якій ситуації завдяки вродженій кмітливості. Такі перемоги підвищують їм самооцінку та покращують настрій.

Козеріг-маніпулятор

Представники цього знака дуже потайливі, вони — інтригани та чемпіони маніпуляцій. Мають дар переконання і гнучкі моральні принципи. Ці якості вони успішно використовують у просуванні кар'єрними сходами.

Скорпіон-месник

Скорпіони стають напрочуд підступними, коли хочуть комусь помститися. Успіх в інтригах їм забезпечують холоднокровність і розважливість. Фірмовий знак Скорпіона — їхня ввічлива посмішка, яку вони «не знімають» під час обмірковування і здійснення плану відплати.

Риби-казкарі

Риби намагаються переконати всіх, що вони завжди «білі» та «пухнасті». Представники цього знака брешуть і викручуються заради зиску. Часто їх хапають на «гарячому», але в підсумку вони все одно виходять сухими з води.

Терези-шахісти

Терези мають здатність прораховувати все наперед. Життя для них — шахівниця, де вони розігрують вдалі комбінації. У своїх маніпуляціях цей знак часто перемежовує брехню і правдиві факти. Завдяки цій особливості Терези можуть досягти найкращих результатів в юридичній практиці.

Схожі новини