Передплата 2024 ВЗ

Дитині було лише 5 днів: у "Вікні життя" львівської лікарні покинули немовля

  • 10.05.2021, 19:30
  • 884

Матір малюка залишила записку з вибаченням

Вночі у Львові у «Вікні життя» міської дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика залишили 5-денне немовля. Хлопчик перебуває під наглядом медиків, йому роблять необхідні обстеження й надають терапію, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомив головний лікар КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова» Дмитро Квіт, мама дитини залишила записку із вибаченням.

«Приблизно 23:20 9 травня спрацювала сигналізація у „Вікні життя“. Наші працівники спустилися вниз та побачили хлопчика. Візуально він був здоровим, однак після обстежень виявили у нього жовтяницю, тож дитина отримує необхідну терапію. Біля немовляти була записка від матері з вибаченням та інформацією про те, що хлопчик народився 4 травня», — зазначив Дмитро Квіт.

Він також додав, що за законодавством дитина перебуватиме в лікарні до місяця, поки триватимуть обстеження. Опісля її передадуть у будинок дитини.

Нагадаємо, що «Вікно життя» у міській дитячій лікарні діє з березня 2017 року. Це уже 6-та дитина, яку залишили в ньому за 4 роки.

Читайте також: У Львові дворічна дитина впала з восьмого поверху

Схожі новини