Передплата 2024 «Добра кухня»

До України завітає антициклон Utine: як зміниться погода

  • 08.05.2021, 20:50
  • 888

У ніч на неділю, 9 травня, у західних, північних, центральних областях і подекуди в південній частині України, очікуються заморозки. Проте вдень антициклон Utine поверне українцям весняне тепло

Про це синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, заморозки на ґрунті очікуються у західних, північних, центральних областях і навіть подекуди в південній частині України.

«На Сході ще затримається хмарність, тому там заморозки менш ймовірні. Як ви вже зрозуміли, вночі — холодяка. Очікується +1 +5 градусів, на Півдні та Сході +3 +8 градусів.

На щастя, зараз травень, тому завдяки візиту антициклону на ім`я Utine вдень прибуде до нас сонячна погода, яка прогріє в неділю повітря до +12 +17 градусів, у західних областях — до +14 +19 градусів", — написала Наталка Діденко.

Вона додала, що 9 травня дощів не буде в більшості областей України, лише на Сході очікуються періодичні опади та сильний північно-західний вітер.

У Києві у неділю ніч очікується холодною — +2 +5 градусів, на околицях можливі заморозки на ґрунті. Вдень потепліє до +13, +14 градусів.

Схожі новини