Передплата 2024 ВЗ

"Побільше нам перемог": зринув запис ймовірної розмови Медведчука з Пушиліним

  • 08.05.2021, 19:15
  • 921

На сайті українського інтернет-видання з'явився запис можливої розмови кума Путіна й лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука з очільником бойовиків ОРДО Денисом Пушиліним

Про це повідомляє «24 каналу».

На записі двоє чоловіків, чиї голоси схожі на голоси Медведчука й Пушиліна, дружньо спілкуються та обмінюються вітаннями. При цьому обидва бажають один одному «побільше перемог у житті».

За даними журналістів «24 каналу», ця розмова відбулася 9 травня 2015 року — тоді Медведчук зателефонував Пушиліну, аби привітати з «подвійним святом» — днем народження та 9 травня.

Водночас чоловік із голосом, схожим на голос Пушиліна, дякує, та вітає співрозмовника у відповідь словами «дай нам бог побільше перемог у житті».

Цитата з розмови: «Вітаю, Денисе Володимировичу (ймовірно, говорить Медведчук), по-перше, з днем народження. По-друге, з днем перемоги».

Читайте також: «Трійка Медведчука» отримала нову назву

Нагадаємо, 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони від того ж дня про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з орбіти кума Путіна Віктора Медведчука — «112 Україна», NewsOne, ZIK.

Підставою для санкцій проти нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та пов'язаних із ним юридичних осіб стало розслідування СБУ, яке встановило, що схеми з поставками вугілля з окупованих територій сприяють фінансуванню тероризму.

Статки лідера Опозиційної платформи «За життя» Віктора Медведчука у 2020 році зросли вдвічі порівняно із 2019 роком, а більшість заощаджень він зберігає у російських рублях у білоруському банку.

Схожі новини