Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ідеальних немає: астрологи визначили недоліки кожного знака

  • 08.05.2021, 20:35
  • 19.6K

Усі представники астрологічного кола мають свій "темний бік"

Всі ми чудово знаємо, що вогненні знаки вирізняються енергійністю, земні — практичністю, повітряні — кмітливістю, а водні — здатні на неймовірну емпатію. Але часто ці переваги губляться через огидні риси характеру, що можуть перетворити знаки у справжніх негідників, пише «П'ятий канал».

Тож дізнаймося, якими мерзенними якостями всесвіт «обдарував» кожного з нас.

Овни просто обожнюють влаштовувати концерти з видиранням волосся, якщо розуміють, що вчинили бридкий вчинок. Нервові й імпульсивні, ці люди раптово можуть передумати та просто відмовитися від вибачень через власну пиху.

Ницість Тельців полягає в їхній продуманості. Перш ніж завдати супротивнику удар, представники цього знака спочатку терпляче прораховують кожен крок, а ще намагаються знайти больові точки свого опонента, щоб познущатися з нього.

Близнюки роблять свої мерзенні справи без зайвих сентиментів і глибокодумних роздумів про наслідки. А якщо капость вдалася, то вони намагаються забути про неї якомога швидше.

А ось Раки дуже люблять заперечувати свою причетність до скоєного, адже вони загалом не здатні визнати власну провину. Найчастіше Раки старанно прикидаються янголами або й абсолютно серйозно вживаються у роль бідної овечки.

Зате Леви впевнені, що всі їхні гидкі вчинки повинні прощатися «автоматом». Так, після детального, але дуже короткого самоаналізу, вони просто вирішують, що навколо винні всі, крім них самих.

Що стосується Дів, то ці представники астрологічного кола просто обожнюють несподівану помсту. Будь-яка дурниця може стати причиною для глибинної образи, яка обов'язково знайде вихід навіть через роки.

Терези. Представників цього знака можна назвати боягузами, які просто обожнюють сидіти на двох стільцях відразу. Любов до брудних пліток за спиною і мерзенний наклеп часто стають улюбленими інструментами Терезів для досягнення своїх цілей.

Скорпіони натомість обожнюють карати ближнього свого за нехтування принципами і намагаються повчати інших, як жити. Їм начхати на думку друзів, адже вони бачать світ по-своєму.

Стрільці — люди, які постійно створюють конфліктні ситуації, причому роблять вони це з превеликим задоволенням. Але це ще не все: Стрільці постійно підлаштовуються під ситуацію, зображуючи то святого, то пройдисвіта.

Козероги жадібні та вперті. Краще не переходьте їм дорогу, адже ви можете зіткнутися з дрібною і брудною помстою.

Зате Водолії паскудять не тому, що хочуть помститися, а через збочене бажання спостерігати за стражданнями своєї жертви.

Риб можна вважати хитрими маніпуляторам. Спочатку Риби здаються милими та пухнастими, але потім завжди перетворюються на жорстоких хижаків. Їм до вподоби керувати іншими людьми, наче маріонетками.

Схожі новини