Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кейт Міддлтон відсвяткувала вихід своєї книги та оголосила незвичайний флешмоб

  • 08.05.2021, 14:15
  • 649

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон сховала копії своєї нової книги під назвою Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020 ("Залишайтеся на місці: портрет нашої нації в 2020 році") по всій Британії

Таким чином, герцогиня підтримала флешмоб «Книжкові феї», суть якого полягає в тому, що ініціативні люди ховають книги на вулицях, щоб їх могли прочитати інші.

Читайте також: Єлизавета ІІ заборонила Кейт Міддлтон народжувати ще одну дитину: у чому причина

В акаунті Кенсингтонського палацу з'явилися фото Кейт і загадковий підпис: «Нехай пошуки почнуться! Ми приєдналися до @the_bookfaires протягом дня, щоб поділитися з вами копіями Hold Still по всій Великобританії. Кожен екземпляр прикрашений золотою книжкової наклейкою, золотою стрічкою, а всередині заховано лист від герцогині».

Герцогиня Кембриджська відзначила вихід книги-фотоальбому в рамках проєкту Hold Still. У розпал пандемії у 2020 році Кейт Міддлтон організувала фотопроєкт на тему першого локдауну і закликала людей по всій Великобританії надсилати фотографії, що показують життєвий досвід в умовах ізоляції.

Сто кращих робіт було покладено в основу віртуальної виставки, а тепер ці знімки можна побачити й у книзі, яка отримала назву Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020 і вже в перші години продажів стала бестселером.

Схожі новини