Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Джамала й Тоня Матвієнко поправилися, Адель схудла

Скільки зайвого наїли зірки на карантині?

Поки на час карантину були закриті спортзали і зіркам шоу-бізнесу не було потреби виходити далеко за межі кухні й ліжка, вони непомітно гладшали. До прикладу, українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, як багато їй доведеться тепер скидати і яка дієта їй у цьому допомагає.

Тоня Матвієнко. Фото з відкритих джерел
Тоня Матвієнко. Фото з відкритих джерел

За словами артистки, за рік вона набрала сім кі­лограмів, яких тепер ак­тивно позбувається. Якщо її чоловік Арсен Мірзоян почав бігати вранці, то вона багато часу проводить за прогулянка­ми разом зі своєю маленькою дочкою.

Набрані зайві кілограми Тоня Матвієн­ко планує скинути за допомогою правиль­ного харчування і спеціальної дієти.

Артистка харчується кожні дві години, з’їдаючи по 100−150 грамів «правильної» їжі. Картоплю вона виключила з раціону, як і борошняні вироби, і солодке. Перед сніданком Матвієнко випиває склянку те­плої води з лимоном і через 20 хвилин сні­дає. Це може бути, наприклад, яйце і помі­дор. Перекус у неї складається з печеного яблука або апельсина. Іноді співачка може дозволити собі з’їсти морозиво, але після 18.00 вже не їсть нічого.

Також артистка стежить за тим, щоб лягати спати до опівночі, що дуже важли­во для того, щоб організм не лише відпо­чив, а й спалив якомога більше калорій.

Співачка Джамала оголосила, що роз­починає боротьбу з надлишковою вагою. В Інстаграмі опублікувала світлину, на якій важить 59 кг, і тепер прагне повернутися до цієї позначки. «Тут я важу 59 кілограмів. Зараз моя вага — 69 кілограмів. Просто за­лишу ці фото тут. Як мотивацію. Отже, роз­починаю боротьбу з накопиченою «деся­точкою», — написала зірка.

Джамала. Фото з відкритих джерел
Джамала. Фото з відкритих джерел

5 травня успішна британська співач­ка Адель відсвяткувала 33-й день на­родження. Артистка вирішила зробити подарунок не лише собі, а й своїм ша­нувальникам. В особистому акаунті в Ін­стаграмі виконавиця зробила довгоо­чікуваний пост, підписавши його Thirty Free, замінивши слово three (три) на free (вільна). Публікацію Адель супроводила новими фотографіями, продемонстру­вавши свою струнку фігуру.

Адель. Фото з відкритих джерел
Адель. Фото з відкритих джерел

За останні два роки Адель попрацю­вала над собою, втративши близько 45 кілограмів! На кардинальні зміни в зо­внішності вона, насамперед, зважила­ся заради здоров’я. Окрім всього ін­шого, Адель розлучилася з чоловіком.

Американський актор Вілл Сміт зі­знався у соцмережах, що наїв зайві кі­лограми і має намір їх позбутися. У своєму Instagram 52-річний актор опу­блікував відео, на якому позує у спідній білизні. «Це тіло, яке пронесло мене через всю пандемію і незліченну кількість днів, коли я пасся у коморі. Я лю­блю це тіло, але хочу почуватися кра­ще. Більше жодних опівнічних кексів… Ось і все!» — написав актор у соцмере­жах.

Вілл Сміт. Фото з відкритих джерел
Вілл Сміт. Фото з відкритих джерел

Схожі новини