Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Ізраїлі чоловіка зобов'язали виплачувати дружині штраф за кожне образливе слово

  • 05.05.2021, 19:55
  • 697

Суд у сімейних справах у Рішон ле-Ціон, в якому розглядається справа про розірвання шлюбу, зобов'язав чоловіка виплачувати дружині п'ять тисяч шекелів компенсації за кожне образливе слово

Як повідомляє газета «Ісраель а-Йом», подружня пара постійно використовувала агресивну й образливу лексику впродовж усього спільного життя.

У певну мить подружжя, яке очікувало народження дитини, звернулося по допомогу, аби змінити стиль спілкування. Однак через кілька років жінка звернулася до адвоката з проханням про початок шлюборозлучного процесу.

За її словами, їй вдалося змінити стиль спілкування, проте чоловік продовжує ображати її, зокрема в присутності дитини, якій він розповідає, що його мати «російська повія, яку він знайшов у борделі».

Читайте також: Звіяні вітром: вулиці ізраїльського міста засипало шекелями

Суддя Миру Ром-Плаї постановила, що за кожне образливе слово чоловікові доведеться виплачувати дружині штраф. Однак і дружина повинна платити чоловікові, якщо вона знову почне ображати чоловіка. Спілкування між сторонами до завершення шлюборозлучного процесу повинно здійснюватися за допомогою текстових повідомлень.

Схожі новини