Передплата 2024 «Добра кухня»

Обвал мосту на Львівщині визнали надзвичайною ситуацією об'єктового рівня

  • 05.05.2021, 12:15
  • 776

Сьогодні, під час чергового засідання, комісія ТЕБ і НС класифікувала обвал мосту на автомобільній дорозі Львів – Луцьк як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня

Про це повідомляє сайт ЛОДА.

«До комісії надійшли звернення Служби автомобільних доріг у Львівській області та Кам’янка-Бузької громади щодо погіршення життєзабезпечення людей через припинення руху автомобільного транспорту внаслідок руйнування мосту у селі Гайок. Розглянувши їх, ухвалюємо рішення: ситуацію, яка виникла 3 травня, визначити як надзвичайну об’єктового рівня, яка в подальшому за набутими критеріями може визначатися надзвичайною ситуацією місцевого чи регіонального рівня», — зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Під час комісії він надав доручення представникам департаменту дорожнього господарства спільно із Службою автомобільних доріг упродовж трьох місяців позачергово обстежити усі мости, які мають ознаки аварійності.

Читайте також: У селі на Львівщині обвалився міст (фото)

Окрім того, сьогодні Служба автомобільних доріг у Львівській області має надати Патрульній поліції на затвердження кінцеву схему об'їзду аварійної ділянки.

Для великогабаритного транспорту: дорога Радехів — Червоноград — Великі Мости — Гайок, а також Радехів — Лопатин — Буськ — Львів.

Для легкових автомобілів, «швидких», маршрутних транспортних засобів, шкільних автобусів: напрямок Долини — Сілець — Старий Добротвір — Гайок.

Також Андрій Годик доручив Службі автомобільних доріг приступити до початку аварійно-відновлювальних робіт на мостовому переході, а також встановити дорожні знаки об’їзду ділянки, де трапився обвал відповідно до затвердженої схеми.

Працівникам Патрульної поліції спільно із Нацполіцією доручили забезпечити цілодобове чергування на під’їзді до зруйнованого моста.

Схожі новини