Передплата 2024 «Добрий господар»

Шість знаків Зодіаку зустрінуть своє кохання у травні

  • 30.04.2021, 20:15
  • 1 327

Астрологи назвали знаки, яких у травні 2021 року чекає успіх на особистому фронті

Про це пише видання RSute.

Близнюки

Зірки радять Близнюкам зосередитися на своєму внутрішньому стані, відкинути біль минулого і нарешті звернути увагу на інших. Вчиться знову довіряти, тільки так вдасться закласти фундамент під міцні і чесні стосунки. А щоб їх підтримувати, необхідно з повагою ставитися до коханої людини.

Терези

Травень готує Терезам романтичні зустрічі і незабутні побачення. Головне — бути ініціативним, щоб стосунки розвивалися так, як хотілося б. Аби досягти щастя, зірки радять Терезам не забувати про відвертість, оскільки на брехні нічого доброго не збудувати.

Скорпіон

В особистому житті настає період щастя, достатку і процвітання, тому можна сподіватися на милі залицяння і серйозні стосунки, яких так довго чекали Скорпіони. Єдине — гасіть свої спалахи гніву, вони можуть все зіпсувати.

Рак

Представники знака зможуть налагодити взаємини з іншими людьми, а позитивна енергія, відвертість і комунікабельність допоможуть Ракам зустріти другу половинку. Будьте сміливішими, і фортуна вам посміхнеться.

Лев

У травні Левів очікують справжні любовні переживання. Головне — не згаяти свій щасливий шанс. Зірки радять бути щирішими і навчитися довіряти людям. Тоді стосунки тішитимуть вас.

Водолій

Зірки обіцяють Водоліям цікаві знайомства й особливу увагу з боку протилежної статі, тому зустріти свою любов буде дуже просто. Однак не забувайте контролювати свої емоції, аби не накоїти дурниць. З партнером бажано бути відвертими та чесними, тільки так можна побудувати міцні стосунки.

Схожі новини