Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Порошенко про Резолюцію Європарламенту: наша політична сила долучалась до роботи над документом в рамках ЄНП

  • 29.04.2021, 19:57
  • 622

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав ухвалення Резолюції Європарламенту проти російської агресії

«Щиро вдячний нашим друзям в Європейському Парламенті за потужну Резолюцію на підтримку України. Дуже важливо, що попри рекомендаційний характер документа зроблено перший символічний офіційний крок до формування пакету „пекельних санкцій“ Заходу проти російського агресора», — написав Порошенко у Facebook.

«Не покладаючи особливих сподівань на активність влади, наша політична сила „Європейська Солідарність“ ініціативно долучалась до роботи над документом в рамках Європейської народної партії», — повідомив Петро Порошенко.

«Тішить, що наші союзники продовжують виступати спільним фронтом стримування російської агресії проти України як форпосту на східному фланзі трансатлантичного світу. Українській владі слід діяти з позицій не імітації, а захисту національних інтересів держави! Діємо солідарно, діємо по-державницьки!», — наголошує лідер «Європейської Солідарності».

Схожі новини