Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп на тиждень

  • 03.05.2021, 12:00
  • 679

Гороскоп з 3 по 9 травня

ОВЕН. Цей тиждень — ваш час. Використовуйте будь-яку можливість, щоб почати нову сторінку як в особистих сто­сунках, так і в бізнесі. Не прив’язуйтеся до минулого, вір­те в себе і сміливо дивіться в майбутнє. Ваші успіхи безпосередньо залежать від уміння проявляти креативний підхід, творчу ініціативу й оригінальність. Прислухайтеся до думки друзів, вони можуть під­штовхнути вас до правильного рішення. Не будуйте великих, а го­ловне — авантюрних планів. Сприятливі дні: 8, 9 травня. Неспри­ятливі дні: 4 травня.

ТЕЛЕЦЬ. Найближчим часом доведеться багато і напо­легливо працювати, що може негативно позначитися на подружніх стосунках. Це час кар’єрного росту і побудо­ви стратегічних планів. Однак успіх у бізнесі зажадає від вас коло­сальних енергетичних витрат і готовності жертвувати особистим життям. Але, відклавши вбік справи, ви могли б багато чого досяг­ти і на любовному фронті. Тиждень сприятливий для лікування зу­бів. Сприятливі дні: 3 травня. Несприятливі дні: 7 травня.

БЛИЗНЮКИ. Для вас настав час фарту і виконання раніше намічених планів. Перший тиждень травня — налагоджен­ня відносин з представниками далекого зарубіжжя. На лю­бовному фронті вас чекає успіх — ви отримаєте можливість зав’язати тривалі стосунки. Це прекрасний період для надання стосункам законного статусу. Дотримуйтеся режиму харчування і дієти. Сприятливі дні: 3, 4 травня. Несприятливі дні: 9 травня.

РАК. Для Раків травень — місяць екстремальної напру­ги, повної самовіддачі і нервових потрясінь. В особисто­му житті чекають гострі ситуації, які лише підігріють при­страсть і проявляться в сексуальній розрядці. Подружні стосунки будуть далекі від ідеальних, і, можливо, ви самі будете провокува­ти партнера по шлюбу на з’ясування стосунків. На роботі чекають проблеми, можливий зрив контрактів. Здоров’я може похитнути­ся. Сприятливі дні: 5 травня. Несприятливі дні: 7 травня.

ЛЕВ. Вас переслідуватимуть нерозуміння, відсутність внутрішньої гармонії і властивої вам впевненості у влас­них силах. У подружніх стосунках, як і в спілкуванні з партнерами по бізнесу, вас чекають напруженість і неможливість знайти консенсус. Щоб якось розрулити ситуацію, доведеться трохи вгамувати власні апетити. В іншому випадку вас підстеріга­тимуть конфлікти. Робочий тиждень не принесе матеріальних пло­дів. Сприятливі дні: 3, 4 травня. Несприятливі дні: 7 травня.

ДІВА. Не налаштовуйтесь на романтичне проведен­ня часу і насичене особисте життя. Це час напруженої роботи і завершення раніше розпочатих справ, а також вибудовування партнерських відносин. Варто бути осо­бливо уважними до здоров’я: хворобі легше запобігти, ніж ви­лікувати. Доведеться працювати на перспективу або в рахунок погашення боргу. Сприятливі дні: 6, 7 травня. Несприятливі дні: 9 травня.

ТЕРЕЗИ. Початок травня для вас — час кохання і віднов­лення стосунків. Не відмовляйте собі в радості і щирих по­чуттях. Це кращий у році період для творчого розкриття, реалізації давно задуманих планів. У любовних і подружніх стосун­ках вас чекають удача і підтримка з боку партнера. Час задуматися про підвищення зарплати. Бережіть серце. Утримайтеся від галас­ливих компаній. Сприятливі дні: 8, 9 травня. Несприятливі дні: 4 травня.

СКОРПІОН. Приділіть час літнім батькам, постарайтеся вирішити їхні проблеми. Для любові і романтичних стосун­ків сприятливіші останні дні тижня, зокрема неділя. У цей час вам не варто що-небудь міняти, навіть якщо ви втомилися від ситуації, що склалася. Тиждень сприятливий для операцій з неру­хомістю і для великих придбань. Сприятливий час для відвідуван­ня гастроентеролога або мамолога, якщо вас турбують відповідні проблеми. Сприятливі дні: 9 травня. Несприятливі дні: 7 травня.

СТРІЛЕЦЬ. Щоб зловити фортуну, вам потрібно бути в постійному русі. Це щодо стосунків з протилежною стат­тю. Наприкінці тижня випаде ряд перспективних мож­ливостей, використовуючи які, досягнете успіхів на любовному фронті. Прекрасний час для знайомств у соціальних мережах. Уни­кайте поїздок у громадському транспорті. Сприятливі дні: 3, 4 травня. Несприятливі дні: 9 травня.

КОЗЕРІГ. Не забудьте про своїх близьких і коханих, по­радуйте їх подарунками. Цього тижня вам доведеться займатися вирішенням насущних матеріальних питань, і ви досягнете успіху 6 і 7 травня. Для любові і вирішення всіх пи­тань особистого характеру більше підійдуть п’ятниця і субота. Жін­ки можуть розраховувати на подарунки, компліменти і знаки ува­ги. Непоганий час для того, щоб відвідати дієтолога і застосувати його поради на практиці. Сприятливі дні: 6, 7 травня. Несприят­ливі дні: 4 травня.

ВОДОЛІЙ. Ініціатива і наполегливість — ключ до успіху. За­раз можете розраховувати на взаємність. Прислухайтеся до думки друзів, але приймайте рішення на підставі влас­них висновків. Сприятливий час для зустрічей і знайомств, початку нового витка вашому житті. Саме час повернутися до роботи, по­чати якийсь значущий перспективний проєкт. Сприятливі дні: 3, 8, 9 травня. Несприятливі дні: 7 травня.

РИБИ. Краще б лягти на дно, мінімізувати спілкуван­ня й активність на особистому фронті — все одно нічо­го путнього з цього не вийде. Сексуальне життя може виявитися джерелом проблем. Присвятіть цей час психоаналі­зу і філософії, читанню і вирішенню нагальних питань. Звертай­те увагу на сни, знаки і прикмети. Особисте життя почне нала­годжуватися через кілька тижнів. Зараз можете припуститися серйозної помилки. Сприятливі дні: 5, 6 травня. Несприятли­ві дні: 9 травня.

Схожі новини