Передплата 2024 «Добра кухня»

Херсонські журналісти помстилися Зеленському за ігнорування

  • 27.04.2021, 19:55
  • 786

Президент України Володимир Зеленський у вівторок, 27 квітня, перебуває з робочим візитом у Херсонській області. Місцевих журналістів, як завжди, на заходи за участі президента не пустили

Згідно з повідомленням Офісу президента, Зеленський відвідує позиції українських військових на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом, а згодом також проведе нараду щодо безпекової ситуації в південному регіоні.

У Херсонській обласній державній адміністрації повідомили, що представників херсонських ЗМІ на заходи за участю Зеленського не запрошено.

«Не було такої команди — організовувати висвітлення поїздки», — сказали Depo. Херсон у пресслужбі ОДА.

Читайте також: Зеленський на Одещині тікав від журналістів і запевняв, що не намагається посадити Порошенка

У відповідь херсонські журналісти оголосили бойкот Зеленському. На сайтах ЗМІ публікують зелені квадрати замість новин про візит президента.

«Журналісти Першого регіонального не можуть розказати вам детальніше про його перебування, оскільки пресу не запросили. Замість фотографій — зелений квадрат», — заявили у виданні «Перший регіональний».

Фото: скрін сторінки firstregion.com.ua
Фото: скрін сторінки firstregion.com.ua

«Могли б розповісти про актуальне з перших вуст місцеві ЗМІ, одначе їх візит проігнорували. Тож замість новин — зелений квадрат як символ ігнорування та недалекоглядності», — пояснили журналісти видання «Херсонщина за день».

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…