Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Віщують зірки: гороскоп на травень

  • 01.05.2021, 12:00
  • 1 005

Що чекає в травні: гороскоп

ОВЕН. Ви більше при­ділятимете уваги ро­дині, можливі непоро­зуміння, сварки. Краще щось будувати, ремонтувати, ніж лаятися. Фінансові проблеми будуть актуальними. В осо­бистому житті старі пробле­ми можуть нагадати про себе. Сприятливі дні: 5, 8, 13, 19, 21.

ТЕЛЕЦЬ. Перша де­када місяця порадує у чуттєвій сфері, дру­га і третя — не такі хороші. Ви будете в полоні задоволень. Пристрасть і ніжність супро­воджують вас всюди. Шанси зустріти особливу людину ви­сокі. Хороший місяць, зірки винагородять вас за заслуги. Сприятливі дні: 3, 7, 12, 18, 23.

БЛИЗНЮКИ. З другої декади травня ви ча­рівні, сповнені гумору і спокусливі. Енергія зосеред­жена на ваших фінансових справах, плануйте якісь рухи у цьому секторі. Кохання з ми­нулого може спливти на по­верхню, щоб ви точно усвідо­мили, чи є у вас ще почуття. Сприятливі дні: 4, 5, 14, 21, 28.

РАК. Ви будете сповне­ні внутрішньою силою. Тому життя заграє но­вими фарбами і розширить варіанти можливостей. Осо­бливо пізнання світу, подоро­жей і особистої трансформації. Але між коханням і роботою доведеться робити вибір, інак­ше нічого не доб’єтеся. Спри­ятливі дні: 3, 7, 15, 22, 29.

ЛЕВ. Робоча сфера — ось чому ви приді­лятимете найбільше уваги. Але перш ніж діяти, до­бре продумайте всі деталі. У другій частині травня збіль­шиться чуттєвість і прагнення до матеріального успіху. В цей час також може трохи зіпсува­тися настрій, бо ви усвідомлю­єте, що бажання йдуть врозріз з можливостями. Очікується ба­гато соціальних контактів. Спри­ятливі дні: 2, 10, 13, 23, 27.

ДІВА. Упродовж трьох тижнів у вас пробуджу­ватимуться зміни до вашого способу життя. Відкри­ються можливості для взаємин і дружби. Зросте ваша продук­тивність на роботі, збільшиться спілкування. З середини місяця можливі юридичні зміни у стату­сі. Сприятливі дні: 4, 8, 14, 27, 30.

ТЕРЕЗИ. Енергія травня приведе до глибокого самоаналізу. Відчувати­меться динамізм вашої соці­ально-професійної долі. Ваше любовне життя виходить на перший план. Самотнім краще уникати службових романів, які надто напружені. Сприят­ливі дні: 3, 9, 15, 22, 24.

СКОРПІОН. Ви захоче­те перевершити себе, відбудеться хороша трансфор­мація. Постане актуальне пи­тання вашої взаємодії з чужими грошима. Якщо якісь тертя все ще відбуваються у вашому домі або сім’ї, то відрізняйте зерна від полови, у кожного є своє ба­чення і свої причини. Сприятли­ві дні: 2, 7, 12, 25, 28.

СТРІЛЕЦЬ. Робота і взаємини — у центрі уваги. Ваше любовне життя може прийняти хоро­ший оборот, особливо якщо у вас вже є партнер. Він має цінувати відверте спілкуван­ня, а також чуттєве ставлення. Ви будете надто чутливими і вразливими. У третій декаді травня ви більше уваги приді­лятимете родині, коханій люди­ні. Сприятливі дні: 5, 12, 19, 26.

КОЗЕРІГ. Любов, твор­чість і праця — ось що чекає вас у цей пре­красний місяць року. У пер­спективі — достаток почуттів, радість, задоволення і прекрас­ні моменти! Ваш моральний дух на висоті, розпорядок дня ор­ганізований, місяць насичений любов’ю, повагою і легкістю. Сприятливі дні: 1, 11, 15, 25, 29.

ВОДОЛІЙ. Місяць ак­тивізує сферу дому та сімейних взаємин. За­лишайтеся гнучкими, під­тримуйте спілкування. Весь місяць ви гіпердинамічні у своїй роботі. Отримаєте пози­тивну енергію, шанси зустрі­ти своє кохання дуже високі. Сприятливі дні: 1, 5, 15, 19, 29.

РИБИ. Вам забезпече­ний творчий або емо­ційний динамізм. У се­редині травня ймовірна велика радість у житті. Місяць цікавий у багатьох аспектах. Не хвилюй­теся: у третій декаді з’являться побутові перешкоди, але ваше інтуїтивне чуття і доброзичли­вість подолають їх. Сприятливі дні: 3, 7, 17, 21, 31.

Схожі новини