Передплата 2024 ВЗ

Зґвалтування та вбивство 7-річної дівчинки: підозрюваний вчинив самогубство

  • 23.04.2021, 18:10
  • 754

Арештований за підозрою у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марії Борисової на Херсонщині повісився у камері слідчого ізолятора

Про це повідомляє Главком.

Через побоювання, що у загальній камері педофіла прикінчать самі ж арештанти, його утримували у «боксі» лише з одним, трохи молодшим сусідом, також підозрюваним у скоєнні тяжкого злочину. Тож убивця дочекався, поки співкамерник засне, і подер на клоччя постільну білизну.

З неї зробив мотузку, причепив її до віконної решітки і поліз у зашморг. Коли сусіда прокинувся і побачив, що той висить під вікном, покликав з коридору інспектора. Але рятувати підозрюваного в убивстві малечі вже було пізно.

Перед самим затриманням, ще у Щасливому, раніше судимий нелюд уже намагався вчинити самогубство — перерізав вени на руках. Але поліцейські тоді нагодилися вчасно: зупинили кров і викликали медиків. В особовій справі арештованого, яка перебуває у СІЗО, фігурувала помітка, що той має схильність до суїциду.

Проте у камері він до останнього моменту поводився спокійно — не порушував режиму, не відмовлявся від їжі і з 58-річним співкамерником не конфліктував. Либонь, він усе для себе вже вирішив і тільки очікував слушної миті, аби назавжди втекти від правосуддя, презирства й ненависті громади.

Не забув підозрюваний залишити по собі й передсмертну записку. Її забрала слідчо-оперативна група з Херсонського відділу Національної поліції, співробітники якого оглядали камеру.

Зміст документу не розголошується, та, за неофіційною інформацією, він полягав у тому, що загиблий просив пробачення у своєї дочки та ще раз наполягав на своїй невинуватості. Втім, дані кількох експертиз свідчать геть про інше.

Читайте також: Загроза від педофілів: українцям розповіли, як зараз можна захистити дітей

Нагадаємо, 11 березня в селі Щасливе Херсонської області правоохоронці знайшли тіло 7-річної Марії Борисової зі слідами удушення і зґвалтування.

14 березня затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 62-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів проти життя та здоров'я особи.

Коли поліцейські прийшли затримувати чоловіка, він лежав із порізаними венами.

Схожі новини