Передплата 2024 ВЗ

Єрмак вважає відведення російських військ заслугою Зеленського

  • 23.04.2021, 13:15
  • 543

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що відведення російських військ від кордону з Україною є результатом роботи Володимира Зеленського, його команди та наших міжнародних партнерів

Про це він сказав в ефірі політичного ток-шоу Право на владу.

«Всі побачили, як проходив візит президента до Парижу, як відбувалася відеоконференція, під час якої президент Франції сидів поруч з президентом України. Як вони розмовляли з канцлером Німеччини», — зазначив Єрмак.

Водночас він розкритикував тих, хто звинувачує Зеленського і його команду у піарі.

«Ми працюємо не заради піару, а заради країни. Критика влади дуже схожа на ворожу пропаганду, адже вона кардинально спотворює реальність. Ми всі побачили, яку безпрецедентну підтримку має сьогодні Україна», — додав він.

Читайте також: Путін відповів на пропозицію Зеленського: кличе до Москви

Про початок відведення російських військ, нарощування яких уздовж українського кордону відбувалося останні кілька тижнів, у Міноборони Р Ф заявили напередодні.

«Вважаю, що цілі раптової перевірки досягнуті повністю. Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв’язку з цим я ухвалив рішення завершити перевіряльні заходи у Південному та Західному військових округах», — повідомив 22 квітня глава відомства Сергія Шойгу.

Схожі новини