Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Слуги" обговорили поведінку Тищенка та Шевченка: що вирішили

  • 23.04.2021, 10:35
  • 628

На онлайн-засіданні фракції "Слуга Народу" заслухали пояснення депутата Євгенія Шевченка про його поїздку до Білорусі на зустріч із самопроголошеним президентом Олександром Лукашенком, а також обговорили ситуацію щодо святкування дня народження дружини Миколи Тищенка

Про це йдеться на сайті партії «Слуга Народу».

У партії зазначають, що Шевченка не делегували ні «Слуга Народу», ні Міністерство закордонних справ чи Офіс Президента України на проведення будь-яких перемовин з офіційними особами Білорусі.

Під час засідання фракції ухвалено рішення провести голосування через збір підписів щодо подальшої участі депутата у складі фракції «Слуга Народу» в парламенті.

Депутати також дійшли згоди, що Тищенко має сплатити максимальний штраф, передбачений законодавством, за пишну вечірку у готелі, яка відбулася нещодавно. Остаточне рішення щодо нього визначить Політична рада партії.

Читайте також: «Треба валити з цієї країни», — нардепка від «Слуги народу» (фото)

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення карантинних вимог у готелі на столичному Подолі. За даними ЗМІ, нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував там вечірку на честь дня народження своєї дружини. Гості заходили у готель без масок, їх також просили не виставляти у соцмережі фото та відео з події та не позначати геолокацію. Пізніше Тищенко заявив, що святкування дня народження його дружини відбувалось в готельному номері, що не заборонено карантинними обмеженнями.

Нардеп від «Слуги народу» Шевченко приїхав на зустріч до Лукашенка в Мінськ і заявив, що завжди мріяв з ним познайомитися.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що йому соромно за поведінку нардепа від «Слуги народу» Миколи Тищенка, який під час посиленого карантину святкував із друзями день народження дружини у київському готелі.

Схожі новини