Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Маріонетки РФ покликали Зеленського на "чесну" розмову

  • 23.04.2021, 08:55
  • 653

Очільник терористичного угруповання "ДНР" Денис Пушилін на російському телебаченні звернувся до президента України Володимира Зеленського з пропозицією проведення онлайн-дебатів та попросив його "не ховатись в кущах другої лінії оборони" під час відвідин Донбасу

Про це йдеться у зверненні Пушиліна на росЗМІ.

«Закликаю вас, пане Зеленський, не лідерів третіх країн запрошувати на лінію зіткнення, а краще відправитися туди самому для чесного і відкритого діалогу з нами. Ми разом з главою «ЛРН» готові там вас особисто зустріти і предметно та професійно поспілкуватися про ситуацію і шляхи мирного врегулювання. Тільки цього разу пропоную вам не ховатися в кущах другої лінії оборони, а набратися сміливості і доїхати до найгарячіших точок…

Втім, якщо вам не вистачить відваги відвідати лінію зіткнення особисто, то ми з Леонідом Івановичем (так званим керівником так званої «ЛНР», — ред.) і готові до дебатів з вами в форматі онлайн, публічних дебатів".

Російський ставленик на Донбасі, куди регулярно їздять гуманітарні місії «Червоного Хреста», пропонує допомогу українцям. Зокрема, «керівник» псевдореспубліки вважає, що у питаннях освіти, медицини та соціальної допомоги мають що дати українцям. Яким саме чином Пушилін хоче це зробити, він не уточнив.

Читайте також: Путін відповів на пропозицію Зеленського: кличе до Москви

Нагадаємо, під час перемовин радників «нормандської четвірки» від Росії прозвучала пропозиції провести зустріч на лінії розмежування.

Пізніше президент Володимир Зеленський запропонував російському очільнику Володимиру Путіну зустрітись у будь-якій точці українського Донбасу" та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Путін відповів на пропозицію Зеленського про зустріч і запропонував зустрітися в Москві «в будь-який зручний час», але відмовився обговорювати проблему Донбасу.

Схожі новини