Передплата 2024 «Добрий господар»

Українські компанії можуть записатися на колективну вакцинацію: умови

  • 22.04.2021, 19:35
  • 538

Компанії зможуть оформити заявку на виїзд мобільної бригади для вакцинації від COVID-19 за наявності понад 50 охочих співробітників

Про це пресслужба Національної служби здоров'я (НСЗУ) повідомила у Facebook.

Згідно з повідомленням, компанії з понад 50 охочими вакцинуватися можуть записатися на щеплення проти COVID-19. Залишити заявку на виїзд мобільної бригади до колективу можна за номером контакт-центру 0 800 60 20 19.

Зазначається, що колективи мають заздалегідь призначити відповідального за підготовку та організацію процесу вакцинації. Також заздалегідь необхідно скласти списки охочих вакцинуватися. Заразом слід враховувати, що одна мобільна бригада може зробити не більше 100 щеплень за день.

У пресслужбі зауважили, що щеплення організованих колективів відбуватиметься лише за наявності достатньої кількості вакцин та відповідно до етапів вакцинації. Так, дата приїзду мобільних бригад залежатиме від графіка постачання вакцини.

Читайте також: Краще прийняти дозу вакцини, ніж потім шукати дозу кисню (відео)

Після отримання заявки перед вакцинацією колективу регіональний координатор з вакцинації зателефонує відповідальній особі та повідомить усю необхідну інформацію для підготовки та проведення щеплень.

Водночас керівництво має забезпечити необхідні умови: приміщення для вакцинації, приміщення для медичного спостереження впродовж 30 хвилин після щеплень, яке може вмістити 5−10 осіб та засоби індивідуального захисту.

Схожі новини