Передплата 2024 «Добра кухня»

Що найчастіше українці друкують на футболках

  • 22.04.2021, 16:14
  • 894

Одяг із кольоровим принтом завжди актуальний.

Раніше покупці вибирали серед представлених у магазині футболок з фотографіями зірок чи жартівливими фразами, відтепер замовляють цифровий друк будь-якого напису чи зображення на власній футболці. Саме цю технологію використовують на одиничних замовленнях та невеликих тиражах.

Яким малюнкам на власному одязі віддають перевагу найчастіше? Про це ми спитали фахівців львівської компанії Lito Print.

Улюблені герої, актори, кумири

Досі популярні зображення зірок шоу-бізу та спортсменів, й саме цифровий друк дозволяє «намалювати» на одязі реалістичне зображення людини. «Суть методу дуже проста: підготовлений на комп’ютері макет переноситься безпосередньо на тканину за допомогою принтера. Використовується струменева технологія, яка дозволяє робити дуже барвисті фото та малюнки», — розповіли фахівці з Lito Print. І все це дуже швидко.

Брендована продукція

Приватні фірми замовляють невеликі партії одягу з принтом для співробітників. Частіше за все це друг логотипу, слогану, назви компанії або ж інших «пізнавальних» знаків. Брендовий одяг може виступати як уніформа або ж як складова частина промоакції, де клієнтам дарують футболки з логотипом, ручки, календарі, блокноти тощо.

Субкультури

Представники різних субкультур схильні проявлятися за рахунок тематичного одягу. Модний цифровий принт можна робити на звичайних тканинах — бавовні та джинсі.

До речі, у компанії Lito Print є можливістю друку на темних тканинах білою фарбою, що актуально для рокерів, металістів, байкерів.

Дитячі мотиви

Оскільки при цифровій технології застосовуються безпечні для здоров’я фарби на водній основі, колірне зображення часто замовляють для прикрашання дитячого одягу. Малеча полюбляє футболки з улюбленими мультяшками та звірятами.

Фемілі лук

Принт на футболках — це чудова можливість зробити однаковий комплект одягу для мами й доньки, який часто використовують для фотосесій та спільних прогулянок.

На подарунок

Унікальна футба з написом — чудовий подарунок для близької людини, друга, колеги. Особливо якщо одяг декорувати написом, що має значення. Це може бути дата, прізвисько, жарт, улюблена фраза. Такі презенти особливо популярні серед молоді.

Як доглядати за принтованим одягом

Як стверджують у компанії Lito Print, нанесений цифровий малюнок стійкий до прання, прасування і не тьмяніє на сонці. Аби річ прослужила довше, використовуйте ручне прання при 30° (делікатний режим пралки) та прасуйте лише з вивороту, оминаючи область малюнка.

Чудова можливість зробити унікальними власні футболки вже є у львів’ян. Замовити унікальний цифровий друк на футболках у Львові можна за адресою: вулиця Зелена, 147А.

Схожі новини