Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Італієць 15 років не ходив на роботу й отримував зарплату

  • 22.04.2021, 12:55
  • 784

В Італії, в містечку Катандзаро, співробітник лікарні 15 років не ходив на роботу, але все одно отримував зарплату

Про це повідомляє британська газета The Guardian.

Поліція повідомляє, що співробітнику лікарні Пульезе Чаччояк в Калабрійському місті Катандзаро виплачувалася щомісячна зарплата, хоча він не приходив на роботу з 2005 року. За 15 років такої «служби» він заробив більше 500 тисяч євро.

Зараз чоловікові 67 років, і йому пред’явлені звинувачення в зловживанні службовим становищем, підробці документів і вимаганні при обтяжувальних обставинах. Шість менеджерів також перебувають під слідством за підозрою в причетності до цієї справи.

У ході розслідування під кодовою назвою «Неповний робочий день» поліція зібрала свої докази зі звітів про відвідуваність і заробітну плату, а також з показань свідків колег. У 2005 році чоловік, як стверджується, погрожував директорці лікарні, щоб вона не подавала дисциплінарний протокол за його прогули.

Потім директорка пішла на пенсію, і чоловік продовжував неухильно пропускати роботу, оскільки його явка ніколи не перевірялася ні новим директором, ні відділом кадрів.

Читайте також: Будиночок за одне євро: в Італії почали продавати нерухомість майже задарма

За інформацією італійського видання Corriere della Sera, чоловік значився в центрі пожежної безпеки лікарні. Кілька днів тому ще 57 співробітникам тієї ж лікарні пред’явили звинувачення за прогули. З’ясувалося, що вони або не були на роботі, або йшли після того, як відзначилися про прихід, ходили в супермаркет або бар, щоб пограти у відеопокер. 15 із них, зокрема тих, хто обіймав керівні посади, відсторонили від виконання обов’язків.

Схожі новини