Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Подарункова медаль до 30-річчя Незалежності. Безкоштовно...

Насправді вимагають гроші за упаковку та доставку. Або «впарюють» медаль з позолотою за... 500 гривень

Київська юристка Ганна Маляр звернулась із заявою до поліції та Генпрокуратури: «Прошу звернути увагу на цю шахрайську рекламу, яка регулярно транслюється в ефірах різних телеканалів на мільйонну аудиторію, — написала Маляр на своїй сторінці у Фейсбуці. — Це реклама від ТОВ «Монетний двір «Княжий», адреса 4 071, вул. Нижній Вал, 17/8. Медаль зроблено у КНР».

«Я подзвонила на цей номер і попросила передати мені медаль безкоштовно — саме так, як написано у рекламі, — розповідає юристка. — Звісно, я розуміла, що все це обман, але хотіла пересвідчитись. Мені відмовили у безкоштовній передачі медалі — без доставки та упаковки, за яку вони просять 99 гривень. Я була готова під’їхати по неї, куди скажуть. Але… Не розумію, чому самі телеканали такий обман не фільтрують, адже це ж і до них зменшується довіра. Втім, правоохоронні органи повинні реагувати на такий систематичний обман великої кількості людей. Автор цієї реклами намагається грати на примітивній жадібності, але давайте це брудне маніпулювання робити, не перетинаючи межу закону».

Одна з дописувачок написала: «Мій знайомий замовив, але прийшла з позолотою за 500 грн. Я подзвонила і запитала, чому не попереджають, що є з позолотою, і людям, які замовили безкоштовну медаль, приходить за 500 грн. Відповіли дуже незрозуміло…».

Інша дописувачка додала: «Ця реклама вже крутиться на телебаченні два роки! Про те, що треба заплатити 99 грн за доставку та упаковку, написано дрібним шрифтом! Стара маркетингова схема!».

Схожі новини