Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Кредобанк пришвидшує перекази з Польщі в Україну

  • 21.04.2021, 11:15
  • 668

Кредобанк пришвидшує отримання переказів на рахунки за системою SWIFT з Польщі. Відтепер перекази на рахунки фізичних осіб у банку в іноземній валюті, здійснені з рахунків у банку PKO Bank Polski, зараховуються автоматично протягом 5 хвилин за умови вказання коректних реквізитів отримувача

«Кредобанк постійно працює над розвитком можливостей міжнародних переказів для клієнтів. Донедавна швидкі перекази коштів між Україною та Польщею були доступні лише для бізнес-клієнтів, тепер ж цю можливість поширено на всіх клієнтів банку. У 2021 році банк планує розширити можливості дистанційного і оперативного отримання банківських послуг для всіх клієнтів,» — говорить заступник голови правління АТ «Кредобанк» Олег Нога.

Українсько-польський бізнес є одним із ключових напрямків роботи Кредобанку. Для підтримки діяльності українсько-польських підприємств у банку працює окремий Центр розвитку українсько-польського бізнесу. Крім швидких переказів, банк пропонує бізнес-клієнтам, що мають бізнес-відносини з Польщею або займаються експортно-імпортними операціями, спеціальний тарифний пакет «Українсько-польський бізнес», допомогу у відкритті рахунків у PKO Bank Polski, зручне рішення міжнародних переказів для масових виплат, а також фінансування торгівельних операцій.

«Ми допомагаємо структурувати фінансові операції бізнес-клієнтів надаючи доступні фінансові інструменти, а також нові можливості ринків збуту, як Польщі, так і Європи в цілому» — говорить директор Центру розвитку українсько-польського бізнесу АТ «Кредобанк» Віктор Карпінець.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до банків іноземних банківських груп та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Прес-служба АТ «Кредобанк»


Схожі новини