Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Серіал "Володар перснів" стане найдорожчим в історії

  • 19.04.2021, 12:35
  • 830

Перший сезон фентезі-серіалу, заснованого на книгах Джона Толкієна "Володар перснів", обійдеться американській компанії Amazon Studios в 465 млн. доларів

Міністр економічного розвитку і туризму Нової Зеландії Стюарт Неш підтвердив Morning Report, що Amazon дійсно має намір витратити цю суму на зйомки.

«Це фантастика, справді… Це буде найдорожчий телесеріал із колись створених», — сказав він.

Також дані цифри були оприлюднені в рамках Закону про офіційну інформацію уряду Нової Зеландії. Згідно з опублікованими документами, студія збирається зняти п’ять сезонів серіалу в Новій Зеландії. Крім того, в них вказано, що Amazon Studios, можливо, запустить у виробництво спін-офф серіалу.

Читайте також: Син Джона Толкіна відшукав його невідомий роман про світ «Володаря перснів»

Раніше повідомлялося, що в серіалі за мотивами «Володаря перснів» з’являться як знайомі, так і нові персонажі. Шоу буде складатися не менш ніж з п’яти сезонів. У кожному з них буде по вісім-десять епізодів. Режисером пілотної серії став Хуан Антоніо Байона, перший сезон «Володаря перснів» повинен вийти на екрани в 2021 році.

Раніше повідомлялося, що у лютому трилогія Пітера Джексона «Володар перснів» повернулася в американські кінотеатри у форматі 4K на екранах IMAX.

Схожі новини