Передплата 2024 ВЗ

Львів'янка потрапила у десятку найкращих гімнасток світу

  • 19.04.2021, 10:35
  • 701

Львів’янка Христина Погранична показала 10-й результат у багатоборстві на Кубку Світу з художньої гімнастики, який завершився 18 квітня в Ташкенті. Інша українка, киянка Вікторія Онопрієнко, показала 13 результат. Погранична кваліфікувалася у фінал з булавами та стрічкою, а Онопрієнко – у фінал зі стрічкою

Про це повідомляє Zaxid.net.

Христина Погранична два тижні тому перехворіла коронавірусом, проте це не завадило їй показати високий результат. Кубок Світу в Ташкенті був першим міжнародним змаганням для львів’янки в цьому сезоні.

Також на Кубку Світу в групових вправах у складі Національної збірної виступали ще три львів’янки — Марія Височанська, Маріола Боднарчук та Анастасія Возняк. Українська команда посіла шосте місце у багатоборстві і вийшла у два фінали, фінішувавши в обох з п’ятим результатом.

Читайте також: Пишаймося: українець став чемпіоном Європи з важкої атлетики

Нагадаємо, у березні Христина Погранична виборола чотири медалі на Кубку України — дві срібні та дві бронзові. Львівська гімнастка має представляти Україну на найближчих Олімпійських Іграх, які планують провести цьогоріч у Токіо.

Схожі новини